درین روزها بازار کریمهای روشن کننده تجارتی بسیار گرم است معمولا کریمهای مختلفی از طریق رسانه ها تبلیغات میشود و گو یا که این کریمها معجونی از جامع الکمالات اند که همه مشکلات جلدی زیبایی تانرا بصورت معجزه آسا ازبین میبرند. خوبی دیگر این کریمها طوری اعلان میشود تاثیر فکری آنها میباشد که در ظرف ۵ روز تمام مشکلات تانرا رفع میسازند و دیگر شما از جوانی دانه، لکه روی و چملکی روی رهایی میابید. اما آیا این کریمها واقعا داری چنین خواصی میباشند؟ آیا عوارض جانبی در قبال نخواهند داشت؟
حقیقتا این کریمها بصورت موقتی دارای تاثیرات بسیار عالی خواهند بود که سبب شفافیت جلد میگردند ولی تاثیرات آن بالای جوانی دانه اگرچه در شروع شاید به مدت کوتاهی خوب ولی با ادامه سبب بدتر شدن آن میگردد و برای چین و چروک صورت مضر بوده و سبب بیشتر شدن چملکی های صورت میگردد. چنین کریمها معمولا حاوی مقادیر بالای هایدروکینون،سیماب و سرب و کورتیکوسترویید ها میباشند که میتوانند سبب شفاف شدن صورت گردند اما ازانجاییکه مقدار اینها در ترکیب کریمها بالا میباشد میتواند سبب عوارض جانبی وخیم مانند سرخی و سوزش صورت، تشدید جوانی دانه،نازک شدن جلد، موهای اضافی، و ایجاد حالت اعتیاد گونه به استعمال چنین لکه ها میباشند. چون این کریمها معمولا حاوی دواهای روشن کننده با غلظت بالا میباشند که در فرمولها دوایی با چنین غلظت استفاده نمیگردند بناء شما شاید این کریمها را موثرتر از دوا های که متخصص جلدی توصیه میشود دریابید و لی این موثریت عاری از عوارض جانبی شدید که قبلا ذکر گردید نمی باشد.
پس از چه استفاده کنیم تا جلد شفاف داشته باشیم؟
استفاده از ضد آفتاب برای همه اشخاص در همه سنین ضروری میباشند و همه باید از آن استفاده کنند. کریمهای مرطوب کننده نیز برای کسانی که جلد خشک دارند بسیار ضروری میباشد و میتواند در سلامت جلد رول ارزشمند داشته باشید.
برای نظافت جلد از صابون غیر مخرش و مطابق جلد تان استفاده کنید اگر جلد خشک دارید از صابون های که حاوی گلیسیرین اند استفاده کنید و اگر جلد چرب دارید صابون های حاوی الانتوین و tae tree oil گزینه های خوبند.
استفاده از کریمهای لایه بردار نیز برای شاداب نگهداشتن جلد خوب است و شما از کریمهای لایه بردار که حاوی گلایکالیک اسید، لکتیک اسید و آلفا هایدروکسی اسید اند با مشوره دوکتور معالج تان استفاده کنید.
اگر از امراض جلدی و لکه های جلدی رنج میبرید با متخصص جلدی مشوره نموده و دواهای تانرا مطابق به توصیه آنها استفاده کنید. و از استعمال دواهای خودسرانه اجتناب کنید.
داکتر محمد عارف عابد متخصص جلدی زهروی
Comments (۲)
Add a comment